900x180_-_vanaf_de_overkant2magneet-home-1-smallmagneet-home-4900280-IMG_0086-1510816413-O900x280-binnen_overzicht900x280_MG_8785-def900x280-olivier_overzicht_van_boven

 

Zakelijke mogelijkheden

 

De restaurants van ETENBIJ zijn niet alleen geschikt voor het houden van een lunch, borrel of uitgebreid diner, maar zijn ook bij uitstek geschikt voor het faciliteren van een vergadering. Onderstaande locaties bieden diverse mogelijkheden voor zakelijke groepen en verzorgen, indien gewenst, arrangementen op maat. 

 

Vergaderen aan het water of wellicht juist in gezellige coloniale sferen. Het kan allemaal bij de vergaderlocaties van ETENBIJ.

 

BoatHouse Almere

Heeft u een partij voor de boeg? Ga dan in zee met BoatHouse en vier uw partij in één van de drie multifunctionele zalen. Bij BoatHouse heeft elke zaal zijn eigen buitenterras aan het water, waardoor elke bijeenkomst een succes wordt.

 

BoatHouse biedt ook een uitstekende service voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan vergaderfaciliteiten, business lunches, borrels en natuurlijk sfeervol dineren. BoatHouse biedt uitstekende parkeerfaciliteiten. En dat alles in een inspirerende omgeving, met een 'business meets pleasure'-mentaliteit.

Meer informatie

   

Fotogalerij

 

 

De Haven van Huizen 

Bent u op zoek naar een vergaderzaal met een informele, huiselijke sfeer? Workshops, presentaties, vergaderingen, trainingen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van het aantal personen en de door u gewenste opstelling kunt u in één van onze zalen terecht. Wij zorgen, op reservering, voor alle benodigde apparatuur. Voor de lunch of pauzes kunt u terecht in ons restaurant of in één van onze ander zalen. Wij hebben diverse vergaderarrangementen.

Meer informatie

 

 

Fotogalerij

 

 

De Colonie Houten

De Colonie Houten is gevestigd in een monumentale boerderij. Het voormalige woonhuis van de boerderij biedt ruimtes die uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, trainingen, presentaties of brainstorm sessies.

Meer informatie

 

 

Fotogalerij

 

 

Boven Breda

Gesitueerd in een monumentaal pand aan de Schoolstraat in Breda, bevindt zich deze centrumlocatie. Boven Breda beschikt over twee multifunctionele en daglichtrijke zalen, uitstekend geschikt om te vergaderen. De ruimtelijke vergaderruimte en rustgevende omgeving draagt positief bij tot het succes van uw bijeenkomst. Boven is tevens de geschikte locatie wanneer het gaat om workshops, receptie- en feestarrangementen en uitgebreide mogelijkheden voor lunch, borrel en diner.

Meer informatie

 

 

Fotogalerij

 

Waag Boven

Waag Boven is de prachtige zaalvol daglicht die van iedere bijeenkomst iets bijzonders maakt. Vergaderen, workshops, presentaties, trainingen, alles krijgt net dat beetje extra in deze prachtige zaal voor historie en moderne faciliteiten. Over de uitgebreide mogelijkheden voor lunch, borrel en diner kunnen we kort zijn. Die zijn in uitstekende handen want Waag is nu eenmaal Waag. ook boven.         

Meer informatie

 

 

 Fotogalerij

 

 

Boven KEES

KEES heeft zijn zolder omgebouwd tot zaal: Boven KEES. De zaal is de geschikte locatie wanneer het gaat om een vergadering, seminar, training, productpresentatie of bijeenkomst tot 20 personen. De ruime karakteristieke vergaderruimte op deze unieke monumentale locatie, draagt positief bij tot het succes van uw meeting. Boven KEES is de zaal voor zaalverhuur in Poortugaal.                                                                                                                                         

Meer informatie

 

  

 

 Fotogalerij